Τα φυτώρια Ntorkos Plants ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, από τον κύριο Γεώργιο Ντόρκο, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή εσπεριδοειδών και καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου.

Το έτος 2004 με την προσθήκη του κυρίου Άγγελου Ντόρκου Γεωπόνου Τ.Ε. στο ανθρώπινο δυναμικό, η επιχείρηση ξεκίνησε δυναμικά την επέκτασή της στους τομείς των λαχανικών και εποχιακών φυτών.

Η επέκταση των παραγωγικών συντελεστών σε έκταση 22.000 τ.μ καθώς και η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στο μηχανολογικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, μας καθιστά ως μία από τις πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στον χώρο της φυτωριακής καλλιέργειας.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, γρήγορα επεκτείναμε το δίκτυο πωλήσεων τόσο πανελλαδικά όσο και στις αγορές του εξωτερικού και δη στην Βαλκανική, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του νομού Θεσπρωτίας.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από τις διαδικασίες της έρευνας και ανάπτυξης, με μοναδικό σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών του επαγγελματία.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι η καθημερινή εμπιστοσύνη των πελατών μας.
Επικοινωνία

Επικοινωνείστε τώρα μαζί μας για να σας λύσουμε άμεσα οποιαδήποτε απορία και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την καλλιέργειά σας

  • +30 693 242 3770
  • Ράγιο Θεσπρωτίας
  • info@ntorkos.gr
  • Ανοιχτά καθημερινά 08:00-17:00