Πιστοποιησεις

Μέσα από ορθολογιστική μελέτη των αναγκών της καλλιέργειά σας, μπορούμε να σας εντάξουμε σε καθεστώτα ολοκληρωμένης διαχείρισης ή βιολογικής γεωργίας σε συνεργασία με γνωστούς φορείς πιστοποίησης.

Αναλυσεις

Σε συνεργασία με ιδιωτικά και δημόσια ινστιτούτα μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη ανάλυση χρειαστεί. (εδάφους, φυλλοδιαγνωστική, νερού κτλ). Έτσι, με την ερμηνεία των παραπάνω αποτελεσμάτων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη απόδοση της καλλιέργειας, με το μικρότερο δυνατό κόστος, το οποίο στις μέρες μας είναι και το ζητούμενο.

Πειραματισμοι

Ένα από τα μεγάλα οράματά μας είναι η συνεχής έρευνα στον χώρο των καλλιεργειών. Γι’ αυτό δοκιμάζουμε πρώτα οι ίδιοι όλες τις καινούριες ποικιλίες και καλλιέργειες ώστε να προτείνουμε την καλύτερη λύση στους πελάτες μας.

Μεταφορα Εφοδιων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πανελλαδικά κάθε παραγγελία σας μικρή ή μεγάλη και σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε τώρα μαζί μας για να σας λύσουμε άμεσα οποιαδήποτε απορία και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την καλλιέργειά σας

  • +30 693 242 3770
  • Ράγιο Θεσπρωτίας
  • info@ntorkos.gr
  • Ανοιχτά καθημερινά 08:00-17:00